076-113 38 90 jessica@innovativab.se

BYGGSTÄD

Professionell Byggstädning – Din Nyckel till Renhet och Trygghet

När byggprojektet är klart, kan röran vara överväldigande. Låt oss ta hand om slutstädningen med vår specialiserade byggstädningstjänst!

Varför välja oss?

  • Grunderna: Vårt erfarna städteam går igenom varje yta för att säkerställa att inget damm, smuts eller byggmaterial lämnas kvar.
  • Anpassad Tillförlitlighet: Vi anpassar våra tjänster efter dina unika behov och tidsscheman. Vi är pålitliga och levererar resultat varje gång.
  • Säkerhet Prioriteras: Byggplatser kan vara farliga, och vår personal följer strikta säkerhetsföreskrifter för att säkerställa att städningen utförs på ett säkert sätt.
    Samtlig personal har ID06-kort för identifiering inom städ & service samt på byggarbetsplatser
  • Effektivitet: Vi har specialutbildade städproffs och avancerad utrustning som sparar tid och ger en snabb och grundlig rengöring.
  • Miljövänliga Produkter: Vi använder miljövänliga städprodukter för att skydda både miljön och ditt hälsosamma inomhusklimat.

När du väljer oss för din byggstädning kan du vara säker på att din plats blir säker, ren och klar för användning. Frigör dig från stressen att rengöra efter byggprojektet och låt oss ta hand om det åt dig. Låt oss ta hand om slutstädningen åt er.

Vår största kund PEAB har gett oss mycket kredit för bra jobb.

Stora objekt som vi har fått goda omdömen för är Fängelset i Skänninge, Höghusen på Södra Stranden i Motala & Svartåpromenadens höghus i Mjölby.

Kontakta oss nu för en kostnadsfri offert och låt oss ge dig den renhet och trygghet du förtjänar. Upptäck skillnaden med vår professionella byggstädningstjänst – vi ser till att din plats skiner och är redo för nästa steg!

ISP- rena lokaler, en fråga om trivsel & förtroende

Några av våra kunder

Låt oss hjälpa er med FÖRETAGSSTÄD FÖNSTERPUTS STORSTÄDNING Byggstäd Etableringsstäd Golvunderhåll Fastighetsstäd

076-113 38 90

Finnögatan 5C, 582 78 Linköping

556996-0056

2024 © Innovativ Servicepartner AB